Εξομολόγηση: Το καλοκαίρι είναι η λιγότερο αγαπημένη μου εποχή

Νικολέττα Ράλλη

Κανονικά ήθελα να χρησιμοποιήσω για τίτλο «Δεν μου αρέσει το καλοκαίρι», αλλά μου φάνηκε λίγο βαρύ και έτσι αποφάσισα να τοποθετηθώ διαφορετικά. Καταρχάς, εύχομαι να είστε κάπου παρά πολύ όμορφα και γιατί όχι να έχετε ξεκινήσει τις αγαπημένες σας διακοπές. Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας την σχέση μου με το καλοκαίρι μέσα από facts. Και ξεκινώ:

1. Πέρυσι που παρουσίαζα την εκπομπή στον Αντέννα, μαζί με το Νίκο Αναδιώτη «Καλοκαίρι Μαζί στις 10» ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου. Όχι απλά επειδή ήμασταν μια ομαδάρα, αλλά επειδή δε χρειάστηκε να πάω διακοπές και να παραμείνω στην αγαπημένη μου Αθήνα.
2.Σιχαίνομαι τις ρακέτες, το beach volley και οποιοδήποτε είδος μπάλας, με κάνει να νιώθω απειλή κάθε τόσο σε μια παραλία.
3. Δεν μου αρέσει η παραλία, απεχθάνομαι τα beach bar με πολύ κόσμο και με πολύ δυνατή μουσική. Αν θυμάμαι καλά, από πάντα.
4. Προτιμώ να βλέπω τη θάλασσα, παρά να μπαίνω μέσα σε αυτή.
5. Με ενοχλεί απίστευτα ο ήλιος στην παραλία. Θέλω να έχω πάντα ομπρέλα και κάπελο και αντηλιακό και τα πάντα.
6. Δε μου αρέσει να με βλέπουν με το μαγιό μου. Και το εννοώ ακριβώς όπως το γράφω! Μπορεί να ανεβάζω κατά καιρούς φωτογραφίες με μαγιό (λόγω δουλειάς) στο Ιnstagram, να έχω κάνει άπειρες φωτογραφίσεις με μαγιό ως μοντέλο, αλλά να με κοιτάς επίμονα για να δεις πώς είναι το σώμα μου και εάν είμαι όντως τόσο αδύνατη και εάν το στήθος είναι όντως δικό μου, με ενοχλεί!
7. Μου αρέσει να τρώω παγωτό όλο τον χρόνο και κάθε μέρα. Καλύτερο για όσους μένετε Αθήνα, είναι αυτό της Τούλας στο Παγκράτι με γεύση μουστάρδα.


8. Δεν έχω κάνει ποτέ βραδινό μπάνιο.
9. Το ωραιότερο καλοκαίρι μέχρι σήμερα ήταν αυτό του 2014, και το επόμενο που θα ζήσω. Το γιατί, θα το μοιραστώ μαζί σας (το υπόσχομαι) σε κάποιο επόμενο άρθρο. Λες να αλλάξω γνώμη;
10. Ιδανική εμπειρία στην παραλία για εμένα είναι: ομπρέλα, παγωμένο νερό, ξαπλώστρα, η candy μου, ένα βιβλίο και ηρεμία. Έχω φτάσει πολύ κοντά σε κάτι τέτοιο στην Σέριφο. Έχεις κάτι άλλο να μου προτείνεις;


11. Ιδανικός προορισμός για καλοκαίρι: Σπίτι στο βουνό που να βλέπει θάλασσα ή beach house στην Florida, σαν αυτό της Celine Dion, που είδα εχθές στο YouTube. Έχουμε κάτι εύκαιρο;



Κάποια καλά του καλοκαιριού:
1) Το ωραιότερο καλοκαιρινό γεύμα είναι ντομάτες με αυγά, πατάτες τηγανίτες και χωριάτικη σαλάτα, όλα από τα χέρια του μπαμπά μου.
2) Κάθε καλοκαίρι διαβάζω 6 με 8 βιβλία. Μέσα στον χρόνο, μισό!
3) Τα αγαπημένα μου μαγιό είναι τα ολόσωμα.
4) Oι υπόλοιπες λέξεις που μου έρχονται στο μυαλό (με θετικό vibe πάντα για το καλοκαίρι) είναι οι εξής: Ροζέ κρασί , κοκτέιλ, τζιτζίκια , άδεια Αθήνα , χωριάτικη σαλάτα ,καλαμπόκια στα κάρβουνα
Έρωτες....

Με ακολουθείτε και αυτο το καλοκαίρι στο 'Ινσταγκραμ μέσα από εδώ: Νικολέττα Ράλλη

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης