Τι κάνω καθημερινά για να κρατιέμαι σε φόρμα!

Νικολέττα Ράλλη

Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα προς ένα, τα tips αυτά που ακολουθώ πιστά και καθημερινά, για να διατηρούμαι σε φόρμα.

Καλημέρα κορίτσια μου! Είχαμε καιρό να τα πούμε, αλλά υπόσχομαι ότι επέστρεψα δυναμικά. Καταρχάς. να σας πω στο σημείο αυτό, ότι μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου, για θέματα που θα θέλατε να σχολιάσω μέσα από αυτό το blog, είτε μέσω του email μου nikolettta@hotmail.com , είτε με direct message στο Instagram μου NikolettaRalli.

Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα προς ένα, τα tips αυτά που ακολουθώ πιστά και καθημερινά, για να διατηρούμαι σε φόρμα.

  1. Κάνω απαραιτήτως 10.000 βήματα την ημέρα. Για εμένα η σημαντικότερη ίσως γυμναστική είναι το περπάτημα, βασικά γιατί είναι και η μόνη που κάνω! Ειδικά εσείς που κάνετε καθιστική ζωή, βρείτε ένα τρόπο να περπατάτε σε κάθε ευκαιρία, ακόμα και μέσα στο σπίτι κάνοντας δουλειές ή παρκάροντας λίγο πιο μακριά από το γραφείο. Οι τρόποι για να μετράτε τα βήματα σας είναι δυο. Είτε με ένα smart watch που δεν «χάνει» και πουθενά, είτε με μια κατάλληλη εφαρμογή που θα «κατεβάσετε» στο κινητό σας.
  2. Δεν τρώω «ότι να ‘ναι», αλλά τρώω σχεδόν τα πάντα. Πολλές φορές με ρωτάνε (όχι οι δικοί μου άνθρωποι, που με ξέρουν καλά!) πώς είναι δυνατόν να τρώω όλα αυτά που ανεβάζω και στο Instagram και να παραμένω αδύνατη. Η απάντηση είναι η εξής: Τρώω όσο μπορώ υγιεινά. Για εμένα το υγιεινό δεν είναι να μην φάω πίτσα ή μπέργκερ, αλλά όταν τα επιλέξω αυτά για την διατροφή μου, φροντίζω να είναι από τα καλύτερα υλικά. Επίσης μου άρεσε πάντα η υγιεινή διατροφή. Τρελαίνομαι για αβοκάντο, μπρόκολο, κινόα και πλιγούρι, ενώ ένα άλλο μυστικό που δεν είναι πια μυστικό, είναι τα παραπάνω 10.000 βήματα και ότι γενικότερα είμαι υπερκινητική.
  3. ΔΕΝ αφιερώνω πολύ χρόνο στα social media! Την φωτογραφία που θα ποστάρω την έχω έτοιμη από το προηγούμενο βράδυ, μαζί με το κειμενάκι μου, ειδικά όταν πρόκειται για κάποια συνεργασία, ενώ συνολικά φροντίζω να μην μπαίνω περισσότερο από μια ώρα στο Ιnstagram. Θεωρώ ότι τα social media είναι υπερτιμημένα και εάν δεν ήταν το μόνο μέσο να έρχομαι σε επαφή με όλους εσάς, λόγω της δουλειάς μου, δε θα είχα καν ή θα είχα ένα ψεύτικο προφίλ, έτσι για να χαζεύω.
  4. Έχω βρει τι είναι αυτό που με χαλαρώνει και με κάνει απόλυτα ευτυχισμένη πριν πάω για ύπνο (δεν θα μιλήσω για προσωπικές στιγμές) και είναι το laptop μου. Όταν πάρω τον υπολογιστή μου αγκαλιά και μπω κάτω από τα σκεπάσματα, νιώθω ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Μπορεί και να μην είναι η καλύτερη συνήθεια, αλλά εμένα έτσι μου αρέσει. Σε εσάς;
  5. Δεν με ενοχλεί η κίνηση στους δρόμους. Εάν υποθέσουμε ότι βρίσκεστε όλη μέρα στους δρόμους της πόλης λόγω δουλειάς, δυο πράγματα μπορείτε να κάνετε: ή να είστε μέσα στα νεύρα και στο άγχος και στον πανικό ή απλά να απολαύσετε την διαδρομή σας ακούγοντας μουσική ή σκεπτόμενη τι καλό σας περιμένει για φαγητό το βράδυ. Όταν αναφέρομαι στον τίτλο αυτού του post, στην «φόρμα», εννοείται ότι δεν μιλάω μόνο σωματικά, αλλά και πνευματικά.

Θα σκεφτώ και αλλά να σας γράψω σε επόμενα posts! Για την ώρα σας εύχομαι καλή συνέχεια στην ημέρα σας και ραντεβού την άλλη εβδομάδα!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης