Θέλεις να δοκιμάσεις μυστικές και twisted συνταγές Negroni; Κάνε την κράτησή σου για το #Table10!

Θέλεις να δοκιμάσεις μυστικές και twisted συνταγές Negroni; Κάνε την κράτησή σου για το #Table10!

Μία after work βόλτα στην Αθήνα γεμάτη εκπλήξεις και ιδιαίτερες γεύσεις

Υπάρχουν κάποιες μέρες που οι ρυθμοί στο γραφείο «ανεβάζουν» ταχύτητα, που τα deadline και τα email διαδέχονται ασταμάτητα το ένα το άλλο. Οπότε αυτές τις μέρες, το μόνο που μας επιτρέπει να βγούμε… αλώβητες από το γραφείο, μέχρι να κλείσουμε τους υπολογιστές μας, είναι η σκέψη της after work βόλτας που σκαρώνουμε διακριτικά κατά τη διάρκεια του οκταώρου.

Κακά τα ψέματα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο σφάλμα από το να γυρίζεις σπίτι έπειτα από μία δύσκολη μέρα στο γραφείο, ώστε να προετοιμαστείς για την αμέσως επόμενη. Ειδικότερα όταν μπορείς να δώσεις ραντεβού με την παρέα ή τις συναδέλφους σου, για μερικές απολαυστικές προπόσεις με το «νούμερο ένα» classic cocktail του κόσμου, στα καθιερωμένα στέκια της πόλης.

Αλήθεια, υπάρχει καλύτερος τρόπος να «κλείσεις» μία Πέμπτη, από το να κάνεις μία πρόποση στο Σαββατοκύριακο που πλησιάζει; Κι όμως υπάρχει! Τον ανακάλυψα πηγαίνοντας στο Mr. Fox στη Γλυφάδα! Πρόκειται για το ατμοσφαιρικό all day bar που συμμετέχει στη φετινή Negroni Week -τη γιορτή που διοργανώνει το Campari με την Imbibe- και μας έδωσε την ευκαιρία να βιώσουμε μία ανεπανάληπτη εμπειρία με συνοδοιπόρο τη γεύση και το red passion που χαρακτηρίζει το Negroni.

Ήταν ένα πρωτόγνωρο serving ritual που όχι μόνο μας χάρισε ένα απολαυστικό βράδυ, αλλά μας έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε έναν σπουδαίο σκοπό, σε μία μεγάλη και γενναιόδωρη πρόποση, την οποία θα θυμόμαστε για πάντα.

Η εμπειρία μιας exclusive serving «ιεροτελεστίας» με μυστικές, twisted συνταγές

Φτάνοντας την προηγούμενη Πέμπτη στο Mr. Fox μαζί με τη συνάδελφό μου, δεν ακολουθήσαμε τη διαδικασία που ακολουθούμε συνήθως, πριν καθίσουμε στο γνωστό μας τραπέζι. Αφού χαιρετήσαμε μερικά άτομα από το προσωπικό, με τα οποία έχουμε μοιραστεί μερικές επικές, after work Τρίτες, Τετάρτες και Δευτέρες, η συνάδελφός μου ανέφερε σε κάποιον πως έχει πραγματοποιήσει μία κράτηση για το #Table10, αφήνοντας εμένα να την κοιτάζω με απορία.

NT_Negroni-Week-@Queen.gr_html_bf81cc8bfb7638a6.jpg

Όπως αποδείχθηκε, η επιμονή της Χριστίνας να πάμε στο συγκεκριμένο μέρος, μόνο τυχαία δεν ήταν. Διότι με αφορμή τη Negroni Week, που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια, η ομάδα του «The Jerry Thomas Project» από το δημοφιλές στέκι Jerry Thomas Speakeasy της Ρώμης, είχε καταλάβει τη μπάρα του Mr. Fox. Κάπως έτσι, μέσα από το διαχρονικό ritual, «Bartender’s Handshake», ήταν έτοιμη να μας υποδεχθεί με μερικές twisted συνταγές, ειδικά σχεδιασμένες για τη συγκεκριμένη ημέρα και εμπνευσμένες από το «νούμερο ένα» cocktail στον κόσμο, δηλαδή το αγαπημένο μας Negroni Classic.

NT_Negroni-Week-@Queen.gr_html_e4076f6393e2e1ca.jpg

Κάνουμε κράτηση στο Table#10 και γινόμαστε μέρος μίας μεγάλης προσπάθειας

Αυτό που δεν γνώριζε ούτε η συνάδελφός μου, βέβαια, όταν έκανε διαδικτυακά κράτηση για το #Table10, ήταν τελικά και η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, η οποία αποκαλύφθηκε όταν έφτασε στο τραπέζι ο δίσκος με τα signature cocktails που είχαμε παραγγείλει. Η επιλογή από τη drink list ήταν κάπως δύσκολη με τόσες ιδιαίτερες προτάσεις όμως, εγώ διάλεξα ένα Shaken Not Stirred και η Χριστίνα ένα Fig Leaf Negroni, δύο λαχταριστούς συνδυασμούς που με το άρωμα και τη γεύση τους, μας έκαναν να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τις σκοτούρες που μας περιμέναν το επόμενο πρωί στο γραφείο.

NT_Negroni-Week-@Queen.gr_html_787d312ea8aa0ea8.jpg

Βλέπεις, οι μοναδικές, signature Nergoni δημιουργίες που μας κράτησαν συντροφιά εκείνο το βράδυ και έκαναν πιο διασκεδαστική την after work συνάντησή μας, ήταν μία αφορμή για να λάβουμε μέρος σε μία σπουδαία προσπάθεια. Διότι στο πλαίσιο της Negroni Week, στην οποία συμμετέχουν μπαρ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και μέσω του Negroni Handshake που εμπνέει καταξιωμένους Έλληνες και ξένους bartender να δημιουργήσουν τη δική τους ξεχωριστή συνταγή Negroni, το Campari συγκεντρώνει χρήματα για κάθε Nergoni που πωλείται, ώστε να στηρίξει τη Slow Food, ένα διεθνές κίνημα τοπικών κοινοτήτων και ακτιβιστών που προωθεί την ενημέρωση για τα τρόφιμα και τα ποτά, καθώς και τη διατήρηση της πολιτιστικής και βιολογικής ποικιλότητας.

NT_Negroni-Week-@Queen.gr_html_e5bb1d95a13f6ce7.jpg

Παίρνοντας μέρος στη μεγαλύτερη και πιο ελπιδοφόρα πρόποση που έγινε ποτέ

Μόλις συνειδητοποιήσαμε πως η συνάντησή μας ήταν κάτι περισσότερο και πολύ πιο σπουδαίο από μία συνηθισμένη after work βόλτα στα νότια προάστια, σκεφτήκαμε πόσα πολλά άτομα από τον κοινωνικό μας περίγυρο, γνωρίζουμε ότι πίνουν Negroni και έτσι, αποφασίσαμε να τα παρακινήσουμε, να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας. Πώς το κάναμε; Τσουγκρίσαμε τα ποτήρια μας πραγματοποιώντας μία πρόποση στα δικά μας icons, τα οποία κάναμε tag μαζί με το @camparigreece σε μία παρεΐστικη selfie με Negroni «πινελιές», που αναρτήσαμε στους λογαριασμούς μας στο Instagram!

NT_Negroni-Week-@Queen.gr_html_fa2fff0b5ac24ab7.jpg

Μάλιστα, προσθέτοντας κάτω από τις αναρτήσεις μας τα απαραίτητα hashtag, #negroniweek22 και #negroniweekgr, γίναμε την ίδια στιγμή μέρος της μεγαλύτερης πρόποσης που πραγματοποιήθηκε ποτέ και κάναμε… spread το αισιόδοξο μήνυμα του φετινού Nergroni Week, «Raise a Toast to an Icon». Αυτή η πρόποση ξεκίνησε αρχικά από μία ανάρτηση της Campari Amdassador, Τόνιας Σωτηροπούλου και πλέον, έχει έρθει η ώρα να πάρουμε εμείς τη σκυτάλη, τσουγκρίζοντας τα ποτήρια με το αγαπημένο μας κόκκινο aperitivo.

NT_Negroni-Week-@Queen.gr_html_127ea5d13e0bbcc2.jpg

Αν θέλεις να ζήσεις μία μοναδική Negroni εμπειρία με την παρέα ή τους συναδέλφους σου και να γίνεις μέρος της μεγαλύτερης πρόποσης που έγινε ποτέ, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να παραγγείλεις το αγαπημένο σου ποτό. Έτσι, τη στιγμή που ο σερβιτόρος θα σου φέρει την παραγγελία στο τραπέζι, θα μπορείς να κάνεις το δικό σου ελπιδοφόρο toast, να το μοιραστείς με τους διαδικτυακούς σου φίλους με μία φωτογραφία στο Instagram και να γίνεις κομμάτι μίας σπουδαίας κίνησης, που θα είναι αφιερωμένη εξαιρετικά στα αγαπημένα σου icons!

Για περισσότερες πληροφορίες: www.camparipassion.gr/negroni