Πώς να ετοιμάσεις μια επική βασιλική βραδιά εμπνευσμένη από το Game of Thrones!

Art de la table και ιδέες για ένα δείπνο με άρωμα από την αγαπημένη μας σειρά!

Κυριακή βράδυ κι έχεις καλέσει την παρέα σου στο σπίτι για να δείτε το πρώτο επεισόδιο, και πριν στηθείτε όλοι με αγωνία μπροστά στην τηλεόραση, τι προηγείται; Finger food, ποτό και ένα δείπνο εμπνευσμένο από τους χαρακτήρες, τα γεγονότα και όλα όσα έχουμε δει κατά καιρούς στο Game of Thrones!

Πού θα δεις το επόμενο, αλλά και όλα τα επεισόδια του Game of Thrones; Πού αλλού; Εννοείται, στα κανάλια Novacinema, σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική!

Πώς μπορείς να διοργανώσεις το τέλειο "Game of Thrones" party; Το Queen σου δίνει τις κατάλληλες ιδέες για να το πετύχεις!

Διακόσμηση

Όσον αφορά τη διακόσμηση του χώρου σου, αλλά και το art de la table, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Γέμισε το σαλόνι σου ή την τραπεζαρία σου με αναμμένα κεριά, ριχτάρια σε κόκκινο, μπορντό, χρυσό και μαύρο χρώμα, προτίμησε χαμηλό φωτισμό και αν έχεις διάθεση, αναζήτησε χρυσές κούπες και αντίστοιχα σερβίτσια (αλλιώς, μπορείς να αγοράσεις απλά μαύρες, χρυσές και κόκκινες χαρτοπετσέτες – είναι εντυπωσιακό και φυσικά, πολύ πιο οικονομικό).

Αν έχεις χρόνο και όρεξη, μια πολύ εύκολη κατασκευή, είναι αυτή του Iron Throne, όπου αξίζει να καθίσει, ο μεγαλύτερος fan του GoT της βραδιάς. Θα χρειαστείς μόνο ασημί χαρτόνι και κολλητική ταινία!

Φαγητό

Και πάμε στο σημαντικότερο, ίσως κομμάτι, της βραδιάς, το φαγητό! Στο κομμάτι αυτό, εξαρτάται το πόσο χρόνο έχεις, πόση διάθεση να μαγειρέψεις, αλλά και τι αρέσει περισσότερο στους καλεσμένους σου. Finger food, κανονικό δείπνο, γλυκό ή ποτό; Ό,τι κι αν θέλεις να φτιάξεις, οι παρακάτω ιδέες σίγουρα θα σε εμπνεύσουν!


Αν ανήκεις στους hardcore fans της σειράς, υπάρχει και το επίσημο βιβλίο με συνταγές:

Τι θα φάτε στο Game of Thrones party;

Μπισκότα – αβγά δράκου (φτιάχνονται σχετικά εύκολα, με ζαχαρόπαστα ή γλάσο).

Φρούτα, πιατέλες με τυριά και αλλαντικά, διάφορα dips, ψωμί και κριτσίνια. Από το μπουφέ, δεν μπορεί να λείπει το κόκκινο κρασί. Μπορείς να ετοιμάσεις ένα τέτοιο πάγκο μέσα σε κυριολεκτικά 10 λεπτά.

Κρεατόπιτες, αλλά και τάρτες με φρούτα, φαγητά που σχεδόν πάντα βλέπουμε στα επεισόδια της σειράς.

Για επιδόρπιο, μπορείς να φτιάξεις εύκολα κεκάκια λεμονιού – το αγαπημένο γλυκό της Sansa Stark.


Και τέλος, το cocktail που σίγουρα θα αφήσει τους καλεσμένους σου άφωνους, δεν είναι άλλο από το «White Walker»!

Πώς θα το φτιάξεις;

Βάλε πάγο στο ποτήρι σου μέχρι πάνω. Πρόσθεσε λικέρ λευκής σοκολάτας μέχρι τη μέση του ποτηριού. Στη συνέχεια, γέμισε το ποτήρι με σόδα μέχρι πάνω και στο τέλος, ρίξε σιγά σιγά με ένα κουτάλι λικέρ Curaçao (έχει μπλε χρώμα) πάνω στον πάγο, έτσι ώστε να μην αναμειχθούν τα χρώματα και να πάρει το ποτό ένα ωραίο τυρκουάζ χρώμα (δες και βίντεο με τη συνταγή πιο αναλυτικά,εδώ).

Καλή όρεξη και καλή προβολή!

Plus: Μην ξεχνάς! Ακόμη κι αν δεν έχετε χρόνο να δείτε τα επεισόδια του Game of Thrones την ώρα της κανονικής προβολής, με τη νέα λειτουργία εγγραφής μπορείτε να τα γράψετε και να τα δείτε όποτε εσείς θέλετε.


φωτογραφίες: Pinterest

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης