Η μεγάλη επιστροφή των «μάγων» της ζαχαροπλαστικής

Και όμως η δεύτερη σεζόν του Top Chef Just Desserts είναι ήδη εδώ.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Yigit Pura αναδείχτηκε ως ο πρώτος, μεγάλος νικητής στον τηλεοπτικό διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής, Top Chef Just Desserts.

Αν αναρωτιέστε τι είναι αυτό σκεφτείτε το Top Chef που είδαμε πέρσι στην Ελλάδα με τη Νάντια Μπουλέ και προσθέστε μόνο ζαχαροπλάστες (και όχι μάγειρες), αλλά όχι σαν και αυτούς που φτιάχνουν εκλεράκια στο συνοικιακό ζαχαροπλαστείο της γειτονίας μας, αλλά «μάγους» του είδους που μπορούν να μετατρέψουν σε γκουρμέ γλυκό το πιο περίεργο υλικό και να φτιάξουν κατασκευές ολάκερες από λίγη ζάχαρη.

Και επειδή η πρώτη σεζόν γλύκανε κυριολεκτικά και μεταφορικά τους τηλεθεατές οι υπεύθυνοι του καναλιού Bravo είπαν να το επαναλάβουν και φέτος με τους διαγωνιζόμενους να έχουν ανεβάσει ήδη από τα τρία πρώτα επεισόδια τον πήχη, κάνοντας την υψηλή ζαχαροπλαστική να φαίνεται παιχνίδι χωρίς να είναι. Αν ψάξετε λίγο on line κάπου θα βρείτε ένα on line shop για να παραγγείλετε την πρώτη σεζόν ή ένα τρόπο για να δείτε δορυφορικά τη νέα σεζόν που κάνει τα σάλια μας να τρέχουν από την οθόνη.

Tags
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης