Τι πιπέρι βάζετε στα φαγητά;

Κρέας και ψάρι δεν είναι το ίδιο πράγμα, δεν μαγειρεύονται με τον ίδιο τρόπο και -κυρίως- δεν χρειάζονται τα ίδια μπαχαρικά για να αναδείξουν την νοστιμιά τους.

Μία έμπειρη μαγείρισσα θα πρέπει να ξέρει πως το κρέας λατρεύει το μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι για να δείξει τις γεύσεις του.

Αντίθετα τα μεγάλα ψάρια που έχουν πολλή ψίχα ταιριάζουν αρμονικά με λευκό πιπέρι που θα τα κάνει πιο νόστιμα από ποτέ.

Επιπλέον, στις σάλτσες μπορείτε να δοκιμάσετε να βάλετε ολόκληρους κόκους μαύρου πιπεριού ενώ τις μαγειρεύετε για να πάρουν όλο το άρωμα και την γεύση του μπαχαρικού.

Μάιος! Μήνας για Smart Buying στα Carrefour!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης