Πως πρέπει να μαγειρεύουμε τα φρούτα και τα λαχανικά με βιταμίνη C;

Η βιταμίνη C είναι η πιο ευαίσθητη βιταμίνη οπότε κάθε φορά που μαγειρεύετε ένα υλικό που την περιέχει είναι πολύ εύκολο αν το αφήσετε παραπάνω ώρα στη φωτιά να εξαφανιστεί η βιταμίνη και να χαθεί κάθε θρεπτικό στοιχείο του φαγητού. Φροντίστε λοιπόν να τρώτε ωμά αν είναι δυνατόν αυτά τα τρόφιμα για να λαμβάνει ο οργανισμός σας τη βιταμίνη.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης