Πώς να διατηρήσετε τα τηγανητά σας τραγανά για περισσότερο χρόνο

Θέλετε να κάνετε το τέλειο τηγανητό κοτόπουλο και λίγο πριν το σερβίρετε δεν είναι πια τραγανό και έχει μαλακώσει η κρούστα; Το λάθος είναι δικό σας γιατί αφού τηγανίσατε, δεν στραγγίξατε τα τηγανητά σας σε λαδόκολλα ή χάρτινη σακούλα του μανάβη που διατηρούν τραγανά τα φαγητά σας, αλλά σε χαρτί κουζίνας. Φροντίστε λοιπόν μετά από κάθε τηγάνισμα να ακολουθείτε αυτό το μικρό tip και τα τηγανητά σας θα είναι πιο τραγανά από ποτέ για πολύ περισσότερο.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης