Πώς να κρατήσετε ζουμερό το κρέας σας μετά το ψήσιμο

Με δεδομένο πως έχετε ψήσει σωστά το κρέας σας, το επόμενο μυστικό για να παραμείνει ζουμερό μέχρι να το σερβίρετε είναι να μην βιαστείτε να το κόψετε. Αφού το απομακρύνετε από τη φωτιά, αφήστε το να «ξεκουραστεί» για λίγα λεπτά, πράγμα που επιτρέπει στους χυμούς να ανακατανεμηθούν μέσα στο κρέας. Αυτό ισχύει για όλα τα είδη κρέατος αλλά και για τα πουλερικά.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης