Μυστικό για τέλεια κρούστα στο κρέας

Για να πετύχετε μια τραγανή, χρυσή κρούστα όταν ροδίζετε το κρέας να θυμάστε πως πρέπει πάντα να το στεγνώνετε καλά με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Ακόμα και αν το λάδι σας έχει κάψει πολύ καλά, αν το κρέας δεν είναι στεγνό, μόλις μπει στο σκεύος θα αρχίσει να αχνίζει και το λάδι να πιτσιλάει.

Tags
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης