Τα θρεπτικά συστατικά της φλούδας

Πολλά λαχανικά και φρούτα, συμπεριλαμβανομένου της πατάτας και των μήλων, διατηρούν πολλά από τα θρεπτικά συστατικά τους στην φλούδα τους. Κάθε φορά που μαγειρεύετε φρούτα ή λαχανικά, προτιμείστε να τα μαγειρεύετε με την φλούδα και ολόκληρα. Λαχανικά με πολύ βιταμίνη C πρέπει να μαγειρεύονται λιγότερη ώρα από ότι συνήθως, καθότι η βιταμίνη C καταστρέφετε πολύ γρήγορα στις υψηλές θερμοκρασίες.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης