Για να μη μαυρίσουν τα κρεμμύδια!

Ένα μυστικό για τέλειο σοτάρισμα

Συχνά, προσπαθώντας να σοτάρετε τα κρεμμύδια, στα πρώτα στάδια ενός φαγητού, είτε λόγω υψηλής θερμοκρασίας, είτε από αμέλεια τα κρεμμύδια σας μαυρίζουν ή και καίγονται. Υπάρχει λύση για να αποφύγετε αυτό το δυσάρεστο, τόσο γευστικά όσο και οπτικά φαινόμενο. Απλούστατα, ρίξτε αλάτι στο λάδι που ζεσταίνεται, πριν ρίξετε τα κρεμμύδια.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης