Για τραγανές, πεντανόστιμες τηγανιτές πατάτες!

Η χρυσαφένια τραγανή λιχουδιά

Τραγανές, χρυσαφένιες τηγανιτές πατάτες! Από τις πλέον αγαπημένες, "αμαρτωλές" και νόστιμες λιχουδιές. Πως θα πετύχετε όμως να είναι πάντα έτσι όπως τις θέλετε;
Ορίστε ένα "μυστικό": Πριν τις ρίξετε στο τηγάνι, στις βάζετε να μουλιάσουν για λίγο σε κρύο νερό, στη συνέχεια τις στραγγίζετε καλά και τις σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και τις τηγανίζουμε δύο φορές. Μία σε μέτρια φωτιά για να μαλακώσουν και μία σε δυνατή φωτιά για να πάρουν χρώμα και να γίνουν τραγανές.
Καλή όρεξη!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης