Για τέλεια, σφιχτή μαρέγκα!

Το μικρό μυστικό για σφιχτή μαρέγκα

Για να σφίξει και να σταθεροποιηθεί στην επιθυμητή υφή η μαρέγκα, ρίξτε μια πρέζα αλάτι ή ζάχαρη ενώ τη χτυπάτε. Είναι αυτονόητο βέβαια, πως το αλάτι ή η ζάχαρη ταιριάζουν αντίστοιχα αν η μαρέγκα προορίζεται για αλμυρό ή γλυκό.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης