Για να γίνουν τα τηγανιτά ψάρια τραγανά και κρουστά!

Πως να γίνουν τα τηγανιτά σας ψάρια ακόμη πιο νόστιμα

Τα τηγανιτά ψαράκια (γάβρος, αθερίνα ή όποιο άλλο) είναι μια εξαιρετικά αγαπητή λιχουδιά, ειδικά συνοδεία ούζου ή κρασιού. Πως όμως να πετύχετε να έχουν μια τραγανή και κριτσανιστή κρούστα, ενώ μέσα να παραμένουν ζουμερά;
Κάντε, πολύ απλά, το εξής: αντί κανονικού αλευριού, περάστε τα, πριν τα ρίξετε στο τηγάνι, με καλαμποκάλευρο.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης