Μια σημαντική συμβουλή για το κρασί στα φαγητά

Ποτέ, μα ποτέ, μην βάζετε στα φαγητά σας ένα κρασί που δεν θα πίνατε. Αν η συνταγή απαιτεί κρασί αλλά δεν έχετε διαθέσιμο κάποιο της αρεσκείας σας, υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές που θα σας δώσουν το ίδιο αποτέλεσμα: 1κ.σ. φρέσκα φύλλα δενδρολίβανου ή 1κ.γ. αποξηραμένο (το φρέσκο είναι φυσικά καλύτερο).

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης