Τι πρέπει να κάνετε για να μην ξυνίζει το γάλα στα φαγητά

Όταν θέλετε να βάλετε γάλα στο φαγητό σας, θα πρέπει να το ζεστάνετε πριν το βάλετε στην ζεστή σας κατσαρόλα. Η μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας θα κάνει το γάλα σας να ξινίσει ή να κάνει πέτσα. Ποτέ μην βάζετε γάλα ή κρέμα γάλακτος σε κατσαρόλα που βράζει, μόνο σε ζεσταμένη.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης