Τρία βήματα για να πετύχετε το τέλειο γλασάρισμα

Τα κέικ με γλάσο είναι μια μεγάλη αδυναμία και, όσο πιο πετυχημένο το ζαχαρωτό περίβλημα, τόσο πιο απολαυστική η κάθε μπουκιά. Να, λοιπόν, πώς να πετύχετε το τέλειο γλασάρισμα στο κέικ σας:

1ο βήμα: Μόλις το ψήσετε, βάλτε το κέικ στην άκρη να κρυώσει. Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο, πλατύ μαχαίρι για να κόψετε την κορυφή του κέικ, ώστε να μείνει μια επίπεδη επιφάνεια.
2ο βήμα: Αναποδογυρίστε το κέικ και βάλτε το σε μια πιατέλα. Με ένα μεγάλο πινέλο μαγειρικής αφαιρέστε ό,τι ψίχουλα έχουν μείνει στην πιατέλα και τριγύρω.
3ο βήμα: Ρίξτε το γλάσο στο κέντρο του κέικ. Με μια σπάτουλα, απλώστε το προς τις άκρες, αφήνοντάς το να τρέξει κάθετα από την κορυφή προς την πιατέλα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης