Λευκότερο κουνουπίδι με μία κίνηση

Έχετε προσέξει πως στα εστιατόρια το κουνουπίδι είναι λευκότερο από ότι όταν το βράζετε μόνη σας στο σπίτι;

Το μυστικό είναι απλό. Όταν μαγειρεύετε κουνουπίδι, προσθέστε λίγο γάλα στο νερό μαζί με το αλάτι για να το διατηρήσετε λευκό. Για να το σερβίρετε βάλτε το αμέσως όπως είναι καυτό κάτω από κρύο νερό να «σοκαριστεί» και απολαύστε.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης