Πανεύκολη λεμονόπιτα με απίθανη γεύση

Ένα υπέροχο γλυκάκι για το απόγευμα της Κυριακής.

Μια αγαπημένη συνταγή ενός αγαπημένου γλυκού, προσαρμοσμένη στις ανάγκες αυτών που δεν διαθέτουν άπλετο χρόνο για να μεγαλουργήσουν στην κουζίνα, αλλά θέλουν που και που τη σπιτική τους λεμονόπιτα. Γι' αυτό, άλλωστε, τα υλικά που θα σας χρειαστούν βρίσκονται συνήθως σε κάθε σπίτι.

Υλικά
2 πακέτα Digestive μπισκότα, τριμμένα
250γρ. μαργαρίνη
2 πακέτα ζελέ λεμόνι
1 κουτί γάλα εβαπορέ

Εκτέλεση
1. Βάζετε το γάλα για 5 ώρες στην κατάψυξη.
2. Λιώνετε τη μαργαρίνη, την ανακατεύετε με τα τριμμένα μπισκότα και τα βάζετε σε ένα μικρό ταψί. Πιέζετε το μείγμα με ένα κουτάλι για να ενωθεί και απλωθεί καλά.
3. Φτιάχνετε το ζελέ λεμόνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, ρίχνετε μέσα το κατεψυγμένο γάλα και στη συνέχεια το χύνετε προσεκτικά στο ταψί με το μείγμα του μπισκότου.
4. Τοποθετείτε το ταψί στο ψυγείο και 4-5 ώρες και η lemon pie σας είναι έτοιμη.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης