Σαγανάκι φούρνου με λουκάνικο, πιπεριά, πράσο και αβγά
ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΙΓΓΕΝΕ
Το σαγανάκι φούρνου με αβγά, τυρί και λουκάνικο είναι από τους καλύτερους μεζέδες που θα κάνει παρέα στην μπίρα ή το κρασί σας. Σερβίρεται οπωσδήποτε ζεστό και συνοδεύεται με άφθονο ψωμάκι. Για ένα πραγματικά ιδιαίτερο αποτέλεσμα δοκιμάστε τη συνταγή με τα χειροποίητα λουκάνικα Μουτεβελής "a la...ελληνικά", που κρύβουν μέσα τους φέτα, ρίγανη και λιαστή τομάτα.
Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr
Related
Bloggers
01
10