Γεμιστά αβγά για το τέλειο ορεκτικό

Ήρθε να δώσετε στα αβγά την θέση που τους αξίζει. Όχι δεν θα παραδεχτείτε ότι το αβγό κάνει την κότα αλλά ότι εκτός από μία πρώτη ύλη για τα φαγητά σας, μπορεί να γίνει και ένας πολύ άξιος πρωταγωνιστής στα ορεκτικά σας.

Υλικά

6 αβγά

½ κοτσάνι σέλερι ψιλοκομμένο

¼ κρεμμύδι ψιλοκομμένο

¼ κούπα μαγιονέζα

Αλάτι, πιπέρι

Πάπρικα για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

1.Βράζετε τα αβγά μέχρι να βράσουν καλά και να σφίξει το εσωτερικό τους. Αφού κρυώσουν τα ξεφλουδίζετε και τα καθαρίζετε.

2.Κόψτε τα αβγά στη μέση. Βγάλτε τους κρόκους και βάλτε τους σε ένα μπολ. Ακαματέψτε μαζί τους κρόκους, το σέλερι, το κρεμμύδι, τη μαγιονέζα μέχρι να γίνουν ενιαίος πολτός. Αλατοπιπερώστε.

3.Γεμίστε τα ασπράδια με το μείγμα των κρόκων. Πασπαλίστε τα αβγά με πάπρικα. Το ορεκτικό σας είναι έτοιμο.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης