Super συνταγή για τολμηρούς: Tacos με καρπούζι και χοιρινό

Ερμιόνη Σαρρή

Το γλυκό συναντά το αλμυρό και ιδού το αποτέλεσμα

Η συγκεκριμένη συνταγή θα σε κάνει να ταξιδέψεις για λίγο στην Ισπανία με μία γεύση Ελλάδας. Τα tacos τα λατρεύεις εξίσου και το καρπούζι. Σου βρήκαμε, λοιπόν, την τέλεια και κάπως alternative συνταγή για να συνδυάσεις τις αγαπημένες σου καλοκαιρινές γεύσεις.

Υλικά:

  • Κομματάκια χοιρινό
  • 5 φλιτζάνια νερό
  • ¾ κούπας μέλι
  • 2 κ.σ σούπας πιπέρι
  • 6 φύλλα δάφνης
  • ½ φλιτζάνι αλάτι
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο

Γέμιση :

  • 2 φλιτζάνια καρπούζι κομμένο σε κύβους
  • ¼ φλιτζάνι κόλιαντρο
  • ½ φλιτζάνι κρεμμύδι
  • Χυμό από 1 λάιμ
  • Αλάτι

Εκτέλεση:

Ρίξε μέσα σε μία κατσαρόλα το νερό, το μέλι, τα φύλλα δάφνης, ½ κούπα αλάτι, πιπέρι και άφησέ τα να πάρουν βράση. Μόλις αρχίσει να βράζει, βγάλε το μείγμα από τη φωτιά. Μόλις κρυώσει, ρίξε μέσα το κρέας και άφησέ το στο ψυγείο για 6-7 ώρες και έπειτα ψήσε το στο φούρνο ή την κατσαρόλα. Σε αυτό το σημείο πρόσθεσε και το σκόρδο με το κρεμμύδι.

Σε ένα μπολ ανακάτεψε πολύ καλά τα υλικά της γέμισης και μόλις το χοιρινό σου έχει ψηθεί, ρίξε τα όλα μαζί σε ένα μεγάλο μπορ και τα tacos σου είναι έτοιμα.

Με τα συγκεκριμένα υλικά θα έχεις στο τραπέζι σου περίπου 6-8 μερίδες.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης