Σοκολατένιο επιδόρπιο στιγμής με φράουλες από τη Mamatsita!
Στο πασχαλινό μας τραπέζι, φυσικά, δεν μπορεί να λείπει το επιδόρπιο και η αγαπημένη μας food blogger Mamatsita μας δίνει μία γρήγορη και νόστιμη συνταγή για ένα αποτέλεσμα που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες στους καλεσμένους σας!
Για όλες εσάς που δεν έχετε καθόλου χρόνο, αλλά δεν θέλετε να αφήσετε τους συνδαιτυμόνες σας χωρίς γλυκό, σας έχω ένα πανεύκολο, κυριολεκτικά της στιγμής σοκολατένιο επιδόρπιο με φράουλες. Δεν χρειάζεται ούτε βράσιμο.
Απλά χτυπάτε το Άνθος Άραβοσίτου με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, με γάλα και έχετε σε χρόνο μηδέν και με τα πιο απλά υλικά, το πιο δροσερό και γευστικό σοκολατένιο γλύκισμα.
Υλικά
100 γρ. Τριμμένο Mπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
25 γρ. βούτυρο λιωμένο
1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου στιγμής με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
350 ml γάλα
5-6 φράουλες
50 γρ. Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνω το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και το λιωμένο βούτυρο κι ανακατεύω καλά.
Ετοιμάζω το Άνθος Αραβοσίτου στιγμής με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
Στη συνέχεια κόβω τις φράουλες σε ροδέλες.
Σε ένα ποτήρι ρίχνω μια – δύο κουταλιές από το τριμμένο μπισκότο, συνεχίζω με δυο - τρεις κουταλιές από το Άνθος Αραβοσίτου, τοποθετώ μερικές ροδέλες φράουλας και κάνω έτσι την πρώτη στρώση.
Συνεχίζω με τον ίδιο τρόπο, την δεύτερη στρώση.
Στο τέλος πασπαλίζω με την Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ.
Τοποθετώ το γλυκό στο ψυγείο μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος.
Υλικά
100 γρ. Τριμμένο Mπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
25 γρ. βούτυρο λιωμένο
1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου στιγμής με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
350 ml γάλα
5-6 φράουλες
50 γρ. Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνω το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και το λιωμένο βούτυρο κι ανακατεύω καλά.
Ετοιμάζω το Άνθος Αραβοσίτου στιγμής με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
Στη συνέχεια κόβω τις φράουλες σε ροδέλες.
Σε ένα ποτήρι ρίχνω μια – δύο κουταλιές από το τριμμένο μπισκότο, συνεχίζω με δυο - τρεις κουταλιές από το Άνθος Αραβοσίτου, τοποθετώ μερικές ροδέλες φράουλας και κάνω έτσι την πρώτη στρώση.
Συνεχίζω με τον ίδιο τρόπο, την δεύτερη στρώση.
Στο τέλος πασπαλίζω με την Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ.
Τοποθετώ το γλυκό στο ψυγείο μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος.
Υπέροχο, σοκολατένιο, πανεύκολο επιδόρπιο με φράουλες για ένα γλυκό και δροσερό κλείσιμο, μετά από τις νοστιμιές του εορταστικού σας τραπεζιού.
Καλό Πάσχα!
Με αγάπη
Mamatsita
Υ. Γ. Θέλεις κι ένα σούπερ γρήγορο μεζεδάκι για το εορταστικό σου τραπέζι;
Τότε δες εδώ τις υπέροχες, χρυσαφένιες κροκέτες πατάτας με Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ.