Γρανίτα με καρπούζι τζίντζερ & δυόσμο

#tsoulotip: Προσθέτουμε το λεμόνι για να μη ζαχαρώσει το σιρόπι μέσα στην κατάψυξη.

Η πιο φανταστική γρανίτα με καρπούζι από το Γιώργο Τσούλη.

ΥΛΙΚΑ

100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

125 ml νερό

½ κ.γ. βανίλια εκχύλισμα

1 κιλό & 300 γρ. καρπούζι

20 γρ. τζίντερ

5 – 6 φύλλα δυόσμου

Χυμό από ½ λεμόνι

Δες την εκτέλεση στο www.giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης