Πώς θα φτιάξεις τραγανές τορτίγιες

Νόστιμες τραγανές τορτίγιες

Το κορν φλάουρ βοηθάει στο να ανοίξει πιο εύκολα το ζυμάρι.

ΥΛΙΚΑ

250 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ

14 γρ. Μπέικιν πάουντερ

½ κ.σ. Αλάτι

100 ml Γάλα

80 γρ. Γιαούρτι

2 κ.γ Λάδι

Κορν Φλάουρ για το άνοιγμα των πιτών

Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης