Πάβλοβα με φρούτα

#tsoulotip: Όταν ψήνεται η μαρέγκα δεν ανοίγουμε το φούρνο. Ανάλογα το φούρνο, μπορεί να πάρει περισσότερο ή λιγότερο.

ΥΛΙΚΑ

60 γρ. ασπράδια

4 ασπράδια

250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

1 κ.γ. ξύδι από λευκό κρασί

1 κ.γ. corn flour

1 κ.γ. βανίλια, εκχύλισμα

Υλικά για την επικάλυψη:

300 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης

2 κ.σ. ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη

Ξύσμα & χυμό από 2 lime

1 μπανάνα, κομμένη σε φέτες

1 ακτινίδιο, κομμένο σε κυδωνάτες φέτες

2 βανίλιες, κομμένες σε κυδωνάτες φέτες

Άχνη ζάχαρη, για το σερβίρισμα...

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης