Μακαρονοσαλάτα

Βάζουμε το μπρόκολο μέσα στο νερό με τον πάγο για να διατηρήσει το χρώμα του.

ΥΛΙΚΑ



350 γρ. Βίδες,πολύχρωμες

240 γρ. Ντοματίνια,κομμένα στη μέση

150 γρ. Μπρόκολο,κομμένο σε μπουκετάκια

1 Κίτρινη πιπεριά,ψιλοκομμένη

2 κ.σ. Ελιές σε ροδέλες

2 Καρότα,κομμένα σε λεπτές ροδέλες

½ Κρεμμύδι μικρό,ψιλοκομμένο

Δες τη συνταγή στο giorgostsoulis.com



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης