Μπακαλιάρος σκορδαλιά

Μπακαλιάρος από το Γιώργο Τσούλη

Σε περίπτωση που έχουμε πάρει παστό μπακαλιάρο τον ξαλμυρίζουμε βάζοντάς τον σε ένα μπολ με νερό να τον καλύπτει με μισή κουταλία του γλυκού αλάτι. Αλλάζουμε κάθε 3 ώρες το νερό. Αυτή τη διαδικασία την επαναλαμβάνουμε για 1 μέρα.



ΥΛΙΚΑ

800γρ. μπακαλιάρο χωρίς κόκκαλα και χωρίς δέρμα

Αλεύρι γ.ο.χ. για το πασπάλισμα του μπακαλιάρου

Αλάτι

Υλικά για το κουρκούτι:

500γρ. αλεύρι γ.ο.χ

2κ.γ. μπέικιν πάουντερ

250γρ. αναψυκτικό σόδα

330ml. μπύρα ξανθιά

Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com



© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης