Σιμιγδαλένιος χαλβάς με πορτοκάλι

#tsoulotip: Πρέπει να έχει κρυώσει εντελώς ο χαλβάς για να τον ξεφορμάρουμε.

 

ΥΛΙΚΑ

Για το χαλβά:

380 γρ. σιμιγδάλι ψιλό

250 ml. ηλιέλαιο

Ξύσμα από 2 πορτοκάλια

2 πορτοκάλια

2 κ.γ. κανέλα σε σκόνη

1 κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο

50 γρ. φιλέ αμυγδάλου καβουρδισμένα

Για το σιρόπι:

1 lt. νερό

300 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

Για το σερβίρισμα:

Ξύσμα πορτοκαλιού

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης