Λουκουμάδες με φέτα

Θα τους λατρέψεις

#tsoulotip: 1) Αν θέλουμε ακόμη πιο αφράτους λουκουμάδες, αφήνουμε το χυλό στο ψυγείο, σκεπασμένο με μεμβράνη για 30 λεπτά περίπου. 2) Προσέχουμε να μην είναι πολύ καφτό το λάδι για να ψηθούν οι λουκουμάδες μέχρι μέσα.

ΥΛΙΚΑ
Για τους λουκουμάδες
350 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
260 ml. γάλα πλήρες
500 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
4 γρ. σόδα
½ κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
60 γρ. βούτυρο, λιωμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Για το σερβίρισμα:
Μαρμελάδα φράουλα

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης