Ένα λαχταριστό γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι

#tsoulotip: Πλένουμε πολύ καλά το πορτοκάλι και δεν καθαρίζουμε το εξωτερικό του, καθώς η φλούδα του μας δένει καλύτερα το γλυκό.

 

ΥΛΙΚΑ

400 γρ. πορτοκάλι, κομμένο σε λεπτές ροδέλες και στη μέση

750 ml. νερό

¼ κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο

830 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

Χυμό από ένα λεμόνι

Παγωτό βανίλια για το σερβίρισμα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgotsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης