Ρολάκια μπέικον γεμιστά με κρέμα ricotta

Τέλειο ορεκτικό

Αλείφουμε τα μπέικον με σιρόπι σφενδάμου, για να γίνουν πιο τραγανά.




ΥΛΙΚΑ

10 φέτες μπέικον

100 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης

100 γρ. τυρί ricotta

50 γρ. δάκρυα σοκολάτας

¼ κ.γ. κανέλα, τριμμένη

4 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com




© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης