Φτιάχνουμε ταρτάκια κολοκύθας

Πανεύκολα ταρτάκια με κολοκύθα που είμαι σίγουρος πως θα δοκιμάσετε.

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη:

190 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

110 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

110 γρ. βούτυρο, κατεψυγμένο

1 πρέζα μοσχοκάρυδο

60 ml νερό

Για τη γέμιση:

450 γρ. πουρέ κολοκύθας

2 αυγά, medium

210 γρ. βούτυρο, λιωμένο

200 γρ. καστανή ζάχαρη

1 πρέζα μοσχοκάρυδο

½ κ.γ. μπαχάρι, τριμμένο

1 κ.γ. κανέλα, τριμμένη

2 κ.γ. τζίντζερ, τριμμένο

2 κ.σ. αλεύρι, γ.ο.χ.

Για το crumble:

40 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

30 γρ. σπόρους κολοκύθας

30 γρ. βούτυρο, παγωμένο

50 γρ. ζάχαρη, καστανή

½ κ.γ. μοσχοκάρυδο

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης