Γρήγορες τυροκροκέτες, από τον Γιώργο Τσούλη

Τραγανή επιφάνεια, λεία υφή, το τέλειο ορεκτικό.

ΥΛΙΚΑ

220 γρ. γραβιέρα, τριμμένη

220 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη

50 γρ. φέτα, θρυμματισμένη

1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή

1 μέτριο αυγό

50 γρ. φρυγανιά, τριμμένη

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Μαρμελάδα για το σερβίρισμα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης