Κέικ με αποξηραμένα φρούτα

Πατούλια Κατερίνα

Επίκαιρο, αφράτο, πεντανόστιμο κέικ.


#tsoulotip: 1. Πρέπει να έχει κρυώσει καλά το κέικ όταν θα ρίξουμε την επικάλυψη, διότι ενδέχεται να λιώσει η τελευταία. 2. Για να μην κόψει η επικάλυψη, πρέπει όλα τα υλικά να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.





ΥΛΙΚΑ

Για το κέικ:

320 γρ. αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του

120 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

120 γρ. καστανή ζάχαρη

200 γρ. σταφίδες, σουλτανίνα

150 γρ. κοκτέιλ αποξηραμένων φρούτων

50 γρ. σύκα, αποξηραμένα και κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com




© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης