Έτσι θα φτιάξεις Croque Monsieur & Croque Madame

Ένα από τα πιο κλασικά brunch.

ΥΛΙΚΑ

6 φέτες ψωμί του τοστ

60 γρ. γραβιέρα, τριμμένη

30 γρ. βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ, σε θερμοκρασία δωματίου

3 φέτες καπνιστή γαλοπούλα

Μουστάρδα colman’s, για το άλειμμα

Για τη μπεσαμέλ:

500 ml γάλα ΝΟΥΝΟΥ πλήρες, ελαφρώς ζεσταμένο

110 γρ. γραβιέρα, τριμμένη

60 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

60 γρ. βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ

Λίγο μοσχοκάρυδο

Αλάτι

Πιπέρι

Για τα madame:

1 αυγό, large

Ρόκα

Αλάτι

Πιπέρι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης