Φτιάξε αυγά Benedict

Ιδανική συνταγή για λαχταριστό brunch.

ΥΛΙΚΑ
4 φέτες τσουρέκι

8 φέτες μπέικον

4 αυγά, medium

1 κ.σ. ξύδι

Για την ολαντέζ (Hollandaise):

150 γρ. βούτυρο, λιωμένο

2 κρόκους αυγού (medium)

2 κ.σ. νερό

1 κ.σ. λευκό ξύδι

1 κ.γ. χυμό λεμονιού

Αλάτι

Πιπέρι

Για το σερβίρισμα:

Σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης