Λαχταριστή ανάποδη τάρτα με μήλα

#tsoulotip: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ξινόμηλα, αλλά τότε θα πρέπει ν’ αυξήσουμε την καστανή ζάχαρη κατά 50 γρ.

 

ΥΛΙΚΑ

Για τα μήλα:

5 μήλα κόκκινα, κομμένα στα 8

100 γρ. ζάχαρη καστανή

85 γρ. βούτυρο

1/2 κ.γ. κανέλα σε σκόνη

1/4 κ.γ. γαρύφαλλο σε σκόνη

1 πρέζα αλάτι

Παγωτό βανίλια, για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης