Εύκολα και λαχταριστά μπιφτέκια τόνου

Νόστιμα και υγιεινά μπιφτέκια τόνου, ελαφριά και εύκολα στην παρασκευή τους. Από τις καλύτερες λύσεις για ένα γρήγορο και θρεπτικό γεύμα, ακόμα κι αν δεν σας αρέσει το ψάρι. Ιδανική συνοδεία τώρα το καλοκαίρι, ένα ποτήρι παγωμένη μπύρα.

Υλικά
1 κονσέρβα τόνο σε νερό
300γρ πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
30γρ. βούτυρο Becel
4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1κ.σ κάπαρη ψιλοκομμένη
1κ.σ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
χυμός από 1 λεμόνι

Εκτέλεση
1.Βράζετε τις πατάτες και τις στραγγίζετε.
2.Σε ένα μπολ, βάζετε το βούτυρο, τον τόνο, το λεμόνι, τα κρεμμυδάκια, την κάπαρη και τις πατάτες και τα πλάθετε όλα μαζί μέχρι να γίνουν μία ομοιογενής ζύμη.
3.Πλάθετε τα μπιφτέκια, τα πασπαλίζουμε με αλεύρι και τα τηγανίζετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο βούτυρο, μέχρι να ροδίσουν.
4.Τα βάζετε σε μια πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί (για να ρουφήξει το περιττό λάδι) και τα σερβίρετε με λεμόνι.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης