Κουλουράκια της Λαμπρής

Γιαγιαδίστικα κουλουράκια που σίγουρα θα δοκιμάσετε!


#tsoulotip: Αν θέλουμε να βγουν τα κουλουράκια πιο μαλακά, αντικαθιστούμε την κρυσταλλική ζάχαρη με ζάχαρη άχνη.





ΥΛΙΚΑ

750 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

400 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

250 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

2 αυγά, μέτρια

2 κρόκους αυγού, αραιωμένους με γάλα για το άλειμμα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com




© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης