Λαχταριστό γαλακτομπούρεκο με κανταΐφι

Τραγανό, ελαφρύ και μυρωδάτο, το τέλειο γαλακτομπούρεκο!

ΥΛΙΚΑ

300 γρ. κανταΐφι

150 γρ. βούτυρο, λιωμένο

Για την κρέμα:

800 ml γάλα

200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

140 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό

40 γρ. βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια

2 αυγά, medium

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Για το σιρόπι:

250 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

200 ml νερό

1 ξυλάκι κανέλας

Χυμό από μισό λεμόνι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης