Κουνέλι στιφάδο όπως αυτό που έφτιαχνε η γιαγιά σου

Ο Άκης Πετρετζίκης μας δείχνει πώς να πετύχουμε τέλεια αυτή την τόσο παραδοσιακή συνταγή.

  • Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο.
  • Κόβουμε το κουνέλι σε 8 μερίδες και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το αλεύρι. Απλώνουμε ώστε να καλυφθεί όλη η επιφάνεια από το κουνέλι.
  • Βάζουμε το κουνέλι στο τηγάνι και σοτάρουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα. Αφαιρούμε και αφήνουμε στην άκρη.
  • Τοποθετούμε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά.

Η συνέχεια στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης