Η συνταγή της ημέρας από τον Άκη Πετρετζίκη: Μοσχάρι λεμονάτο

Εσύ γνωρίζεις πώς να πετύχεις τέλεια το λεμονάτο, όπως αυτό της μαμάς σου;

Για το μοσχάρι

  • Τοποθετούμε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο.
  • Κόβουμε το μοσχάρι σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
  • Βάζουμε το μοσχάρι στην κατσαρόλα και σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε τη νοστιμιά και ανακατεύουμε.
  • Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, κόβουμε το καρότο σε μικρά κυβάκια, το σκόρδο σε λεπτές φέτες, τα βάζουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε.

Βρες τη συνταγή στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης