Η συνταγή του Άκη Πετρετζίκη για γκούλας

Η σημερινή συνταγή του Άκη Πετρετζίκη μας φέρνει όλο και πιο κοντά στον χειμώνα.

  • Τοποθετούμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο.
  • Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια 2-3 εκ. και τα βάζουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε για να πάρουν χρώμα σε όλη την επιφάνειά τους.
  • Κόβουμε το κρεμμύδι και τα σκόρδα σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε στην κατσαρόλα.

Βρες τη συνταγή στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης