Συνταγή για κοτοπιτάκια με σάλτσα caesar

Τι θα έλεγες να έφτιαχνες σήμερα αυτά τα πιτάκια;

Για τη σάλτσα

  • Σε ένα μιξεράκι βάζουμε τις αντζούγιες, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το εστραγκόν και χτυπάμε καλά να διαλυθούν.
  • Μεταφέρουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη μαγιονέζα, το μέλι, την παρμεζάνα, τον χυμό λεμονιού, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

Διάβασε τη συνέχεια της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης