Συνταγή για μακαρόν με ιταλική μαρέγκα

Η συνταγή του Άκη Πετρετζίκη για μακαρόν.

  • Βάζουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, τη γλυκόζη, και αφήνουμε μέχρι να πάρουν μια βράση.
  • Κόβουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια και τη βάζουμε σε ένα μπολ.
  • Προσθέτουμε την καυτή κρέμα γάλακτος στο μπολ και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός, μέχρι να έχουμε μια λεία γκανάς.
  • Καλύπτουμε το μπολ με μεμβράνη έτσι ώστε να εφάπτεται πάνω στην επιφάνεια της γκανάς, και την τοποθετούμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες μέχρι να σφίξει.
  • Αφαιρούμε τη γκανάς από το ψυγείο και τη μεταφέρουμε σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής.

Bρες τη συνταγή στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης