Άκης Πετρετζίκης: Τάρτα σοκολάτας με καραμελωμένα αμύγδαλα

Φτιάξε την σαν επαγγελματίας.

Για τη ζύμη

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160ο C στον αέρα.
  • Τοποθετούμε όλα τα υλικά για τη ζύμη (εκτός από το αβγό για το άλειμμα) στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια.
  • Χτυπάμε στη χαμηλή ταχύτητα 1-2 λεπτά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ζυμάρι.

Διαβάστε περισσότερα για την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης