Σαλάτα με ψητά καρότα, ροβίτσα, κινόα και ντοματίνια

Ο Άκης Πετρετζίκης προτείνει σαλάτα για σήμερα, μετά το φαγοπότι των εορτών. 

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα καρότα με το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, το θυμάρι και τα μεταφέρουμε σε ένα ταψάκι.
  • Τα ψήνουμε για 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
  • Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τη ροβίτσα για 20 λεπτά, την ξεπλένουμε με κρύο νερό, τη στραγγίζουμε, και την αφήνουμε στην άκρη μέχρι να τη χρειαστούμε.

Βρες τη συνταγή στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης