Υγιεινές κρέπες με τρία υλικά - Νόστιμες και διαιτητικές

Κρέπες με ελάχιστες θερμίδες και καλοκαιρινά φρούτα.

Οι κρέπες θα πρέπει να είναι:

  • λεπτές (δεν είναι pancake)
  • ελαστικές (ώστε να μπορούν να διπλωθούν εύκολα χωρίς να σπάσουν)
  • φτιαγμένες με μυρωδάτο αλεύρι (μην χρησιμοποιείτε μαύρο αλεύρι ή αλεύρι από βρώμη ή ό,τι άλλο αλεύρι μπορεί να φαντάζεστε)

Φτιάξτε τις αγαπημένες κρέπες των παιδιών σας σε μια πιο υγιεινή εκδοχή.Μπορείτε να δώσετε μια έξτρα γεύση στο μείγμα του χυλού βάζοντας ξύσμα πορτοκαλιού.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης